Kwalitatieve introducties in een ongedwongen sfeer

Bij Humanz gaan we voor kwalitatieve introducties in een ongedwongen sfeer. We nodigen zowel klanten als niet-klanten uit, in functie van onze klanten. Zo brengen we steeds de geknipte bedrijfsleiders samen tijdens onze events, groot of klein. Deze zaakvoerders en eigenaars worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun gelijkgestemde doelstellingen, wensen en probleemstellingen tijdens het intakegesprek.

MAAK EEN AFSPRAAK

Humanz brengt de juiste personen samen, bouwt en onderhoudt de zakelijke relaties op strategisch niveau.

Een Humanz-event vormt de gelegenheid voor zaakvoerders en eigenaars om nieuwe industrieën te ontdekken, ervaringen uit te wisselen en gevarieerde invalshoeken te verkennen. Ook diepgaande gesprekken over de bedrijfscultuur gaan we tijdens een Humanz-event niet uit de weg. Maar dankzij de spontane sfeer van een Humanz-event praten we ook over het weer of de ultieme vakantiebestemming. Humanz weet gewoon waar de lamp brandt.

HUMANZ EVENTS

Een gezonde dosis Rock- ‘n-Roll

Eén ding staat vast: we selecteren steeds een activiteit met een gezonde dosis Rock- ‘n-Roll. Driften met racewagens op het circuit of op het ijs, onze koksvest aantrekken om onze klanten te verwennen met een high-end barbecuediner of een wine-, whiskey- of sigar-tasting: onze buitengewone activiteiten verenigen alle bedrijfsleiders tijdens een – noem het maar –  intense ervaring!

Humanz to Humanz.
Van mens tot mens.

Een neus voor ondernemen

Humanz heeft een neus voor ondernemen en onderhandelen met één specifiek doel voor ogen: de juiste personen samenbrengen. Humanz denkt creatief en redeneert bedachtzaam om een brug te bouwen tussen de perfecte zakelijke connectie en de juiste plek. We spelen ook met je bedrijfsmissie en -visie en schrijven een solide bedrijfsstrategie met de blik gericht op vandaag én morgen.

ONTDEK ONZE DIENSTEN

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be