ROCK-’N’-ROLL

Hoge kwaliteit en goede vibes: that’s how we (rock ‘n) roll!

Humanz is stevig in de grond verankerd via een aantal doorslaggevende pijlers: ambitie, vertrouwen en engagement. Geen al te stijve structuur dus: we houden ervan om eerst een babbeltje met je te slaan en je een stuk beter te leren kennen.
Een ijzersterke samenwerking gaat vergezeld met ondernemerschap, een strategische visie en vertrouwen. Bij Humanz zetten we de juiste bedrijfsstrategie in voor een succesvolle en persoonlijke rock ’n roll ervaring met een hoek af.

ROCK-’N’-ROLL

Wij vervangen de term B2B

Humanz verdiept zich zo vastberaden in je bedrijf dat we de klassieke B2B beleving overstijgen. Meer nog. De benaming B2B wordt gewoonweg uit ons manifest geschrapt en ruimt plaats voor H2H: Humanz to Humanz. Van mens tot mens.

Connecteren met de mens achter de ondernemer

We omringen ons voortdurend met de juiste mensen en geloven in de mens achter de ondernemer. Humanz is allergisch voor oppervlakkige babbels. Een uitstekende introductie vormt net onze succesformule: dàt specifieke gesprek zorgt ervoor dat ondernemers net bergen verzetten. We werken hard en lachen vaak nog harder. Het hoeft niet altijd een stijf gedoe te zijn, ook in een ongedwongen sfeer kunnen we veel van elkaar leren!

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Onze andere diensten

Een samenwerking met Humanz staat voor ambitie, vertrouwen en engagement op het hoogste niveau. Enthousiasme giert door ons lijf, maar we beginnen niet met plannen zonder eerst goed na te denken over de wensen en noden van elk bedrijf. Daardoor ontmoeten zaakvoerders en eigenaars steeds de gepaste contactpersoon tijdens een aangenaam gesprek.

Industry clubs & Construction clubs Business development

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be