Industry clubs & Construction clubs

Humanz vindt je connectie door proactief te lobbyen. We organiseren jaarlijks zo’n 10 industry clubs en Construction Clubs, waarbij zeven strategische partners samen tafelen tijdens een ontspannen etentje. Onze Industry Clubs concentreren zich op bedrijfsleiders uit de chemische, voeding-, productie- en logistieke industrie terwijl we voor onze Construction Clubs voornamelijk bedrijfsleiders uit de bouwsector uitnodigen. Deze interprovinciale ontmoetingen geeft de fine fleur van bedrijfsleiders de mogelijkheid om hun doelstellingen te bespreken.

Industry clubs & Construction clubs

Uniek gecreëerde bijzondere dynamiek.

We zijn hierin niet uniek, maar de gecreëerde bijzondere dynamiek is dat wel. Want onze Humanz industry clubs vormen de ultieme gelegenheid om verschillende partijen – zowel klanten als niet-klanten-  rond de tafel te krijgen en zo ieders netwerk te vergroten. Een bedrijfsleider die nieuwe partners meebrengt naar een etentje van de industry club impliceert nieuwe ontmoetingen én nieuwe potentiële samenwerkingsmogelijkheden. Humanz faciliteert steeds de juiste zakelijke introductie met vertrouwen. Samen gaan we voor het bedrijf van de toekomst!

Onze andere diensten

Een samenwerking met Humanz staat voor ambitie, vertrouwen en engagement op het hoogste niveau. Enthousiasme giert door ons lijf, maar we beginnen niet met plannen zonder eerst goed na te denken over de wensen en noden van elk bedrijf. Daardoor ontmoeten zaakvoerders en eigenaars steeds de gepaste contactpersoon tijdens een aangenaam gesprek.

LOBBYING ROCK-’N’-ROLL

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.




    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be