De werkwijze Van Humanz.

Het team van Humanz bestaat uit businessbouwers met de nodige zelfrelativering én tonnen ervaring. En of we deze ervaring uitspelen! We maken de opportuniteiten van bedrijven zichtbaar en gaan problemen, in eender welk aspect van het bedrijf, nooit uit de weg. Integendeel, die extra mile ligt net op onze route naar succes.

HUMANZ WERKWIJZE

01.

Een goed gesprek

Alles start met een fijn en inspirerend gesprek waarbij we elkaar echt leren kennen én begrijpen. Een goed contact met onze klanten is noodzakelijk. Tijdens onze kennismaking overlopen we samen de doelstellingen binnen je bedrijf én dagen we elkaar constant uit. Het recept voor bakken inspiratie en diepgang! Goede afspraken brengen orde in de chaos én zorgen voor impact.

02.

Samen bepalen van doelstellingen

Om gefocust te werken stellen we een gerichte lijst van bedrijven op. Bedrijven waar we meteen op jagen. We verdiepen ons in jouw doelstellingen, klein of net ruim. Nood aan een aantal dynamische aanpassingen van je streefdoel in de toekomst? Geen zorgen, want ons motto luidt: een flexibele geest doet wonderen!

Maak een afspraak

03.

Doelstellingen gericht linken met de juiste namen

Humanz is je ideale strategische partner. We bundelen onze zakelijke slagkracht en zetten concrete stappen zodat de doelstellingen binnen je bedrijf groeien. Hoe we dat doen? Door een warme introductie, volledig op maat en op directieniveau te faciliteren. De kennismaking vindt plaats volgens jouw voorkeuren. Je kan in vertrouwen samenzitten met de gepaste persoon.

04.

Juiste ingangen zoeken bij ongekende bedrijven

Humanz werkt opmerkzaam en bedachtzaam. Dankzij ons uitgebreide netwerk aan bedrijfsleiders zit onze hands-on-mentaliteit helemaal goed. We zijn niet alleen denkers, maar ook doeners. Tijdens ons gesprek bekijken we dus meteen welke contacten relevant zijn voor jou. Of dat nu om klanten of niet-klanten gaat.

05.

Ideale setting

Wat wij jou dan in ruil geven? De uitnodiging tot een baanbrekend gesprek of een buitengewoon event met de meest inspirerende bedrijfsleiders uit ons goed uitgebouwd klantenbestand. Zorgvuldig voor jou geselecteerd. Bij de juiste kennismaking hoort natuurlijk een gepaste sfeer. We vinden de ideale locatie of omgeving voor jou. Dat kan zowel op afstand als via een persoonlijke afspraak.

Maak een afspraak

06.

De ontmoeting

Humanz is je ideale strategische partner. We bundelen onze zakelijke slagkracht en zetten concrete stappen zodat de doelstellingen binnen je bedrijf groeien. Hoe we dat doen? Door een warme introductie, volledig op maat en op directieniveau te faciliteren. De kennismaking vindt plaats volgens jouw voorkeuren. Je kan in vertrouwen samenzitten met de gepaste persoon.

Doelstellingen stellen én bereiken vormt een essentieel onderdeel in je bedrijfscultuur. Met Humanz aan je zijde, beschik je over dé strategische partner om die doelstellingen te verwezenlijken. We denken probleemoplossend en kunnen snel schakelen in eender welke situatie met een impact op je onderneming.

HUMANZ WERKWIJZE

Een positieve totaalervaring is het beste recept voor duurzaam professioneel engagement.

Een positieve totaalervaring is het beste recept voor duurzaam professioneel engagement. Humanz maakt zich uniek in net dat. Voor ons betekent een positieve totaalervaring net het creëren van oplossingen en opportuniteiten die voor bedrijfsleiders en organisatie een échte meerwaarde bieden. Helder, leesbaar en herkenbaar maar met een hoek af.

Maak een afspraak OVER HUMANZ

Bij het runnen van Humanz hoort ook de wereld van conflicting accounts.

Conflicting wat? Stel dat iederéén partner wordt van Humanz. Wat is dan eigenlijk nog het nut van partner worden? Daarom houdt Humanz rekening met een zekere exclusiviteit én gaan we een samenwerking aan met slechts een beperkt aantal bedrijven per sector.

Humanz-bijeenkomsten

Een Humanz-bijeenkomst vormt de gelegenheid voor zaakvoerders en eigenaars om nieuwe industrieën te ontdekken, ervaringen uit te wisselen en gevarieerde invalshoeken te verkennen. Ook diepgaande gesprekken over de bedrijfscultuur gaan we tijdens een Humanz-event niet uit de weg. Maar dankzij de spontane sfeer van een Humanz-event praten we ook over het weer of de ultieme vakantiebestemming. Humanz weet gewoon waar de lamp brandt.

meer over onze bijeenkomsten
Afgelopen bijeenkomsten
Humanz Dinnerz
Casello
Humanz Lunch
The Black Knife
Humanz Lunch
Zappaz
Food Industry Club – Handelsmissie Saudi Arabia
Cuchara
Industry Club 2.0 Roosendaelhof
Roosendaelhof
Construction Club 2.0 Taratata
Restaurant Taratata
Industry Club 2.0 Van Mossel
Van Mossel
Industry + Construction Club 1.0 De Kristalijn
De Kristalijn
Construction Club 2.0 Restaurant Kris
Kasterlee
Dinnerz Domein Clos St. Denis
Kortessem
Industry Club 1.0 Licata Vini
Heusden-Zolder
Construction Club 1.0 Bistro Julienne
Herentals
Visitz AED Studios
Lint
Summer kick-off St. Jansbergklooster
Halen
Experiencez Kempense Golf Club
Mol
Visitz Wisemen
Hasselt
Experiencez Dinner In The Sky
Eigenbrakel
Dinnerz Ansoler
Hasselt
Dinnerz BouwArena
Hasselt
Dinnerz ’t Kleine Fornuis
Hasselt
Seir
Kasterlee
De Barrier
Houthalen
De Schuur
Alken
Très Chic
Trixxo Arena
Vlassak – Verhulst
Schilde
Van Mossel
Garage Van Mossel Leuven
Seir
Restaurant Seir Kasterlee
Bezoek Soenen Golfkarton
Project Soenen Golfkarton Lanklaar
Projectatelier
Projectatelier Kasterlee
Hubo United Limburg
Hof ter Rhode
Diest
Xior
Xior Toren PXL
The table Leuven
Dinner Under The Stars
Kasteel van Duras Sint-Truiden
Artchoc
Vespa Vibes
Sanicole Airshow
La Belle
La Belle
Humanz Heusden
Diverso
Restaurant Diverso Westerlo
Humanz Diner
Villa Zwart Goud
Villa Zwart Goud Heusden-Zolder
Trentanove
Maekelhoeve
Lounge PXL
Kleiduifschieten
Kwizien

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be