Business development

Humanz denkt met z’n klanten mee om de business te laten groeien.

Het team van Humanz bestaat uit grensverleggers met een passie voor de ontwikkeling en groei van jouw business. Je bedrijfsidentiteit en -doelstellingen vertalen naar een vernieuwende bedrijfsstrategie, dat is specialistenwerk. We zien graag toe op de verwezenlijking ervan.

Business development

Grote filosofische vragen
Met concrete uitdagingen

Waar staat jouw bedrijf vandaag en waar wil je naartoe in de toekomst? Tijdens onze business development gesprekken wisselen we de grote filosofische vragen af met concrete uitdagingen. Jouw input is onze brandstof. Door in dialoog te gaan, leren we het DNA van je bedrijf kennen en krijgen we een beeld van de persoonlijkheid die erachter schuilt. Humanz is de strategische partner die de ambities van bedrijfsleiders analyseert en de chemie van het bedrijf verkent.

Samen gaan we dan voor sterk en ambitieus ondernemen.

Samen gaan we dan voor sterk en ambitieus ondernemen. We koppelen business development steeds aan een sluitende connectie met de gepaste bedrijven op de markt. De op maat gemaakte en georganiseerde introducties brengen zowel klanten als niet-klanten samen. Zolang de uitnodiging van niet-klanten maar in het exclusieve voordeel van onze klanten speelt.

MAAK EEN AFSPRAAK

Met de juiste tools breng je je boodschap krachtig over.

Met de juiste tools breng je je boodschap krachtig over. Geen fijne kennismaking zonder de juiste setting dus. Gelukkig hebben we alles in huis om een perfecte lunch, diner, activiteit of afspraak op afstand te organiseren en de gepaste sfeer te garanderen. Kortom: we brengen bedrijfsleiders erg gericht samen. Als het gesprek tussen bedrijfsleiders floreert, doen de bedrijven dat uiteindelijk ook.

Onze andere diensten

Een samenwerking met Humanz staat voor ambitie, vertrouwen en engagement op het hoogste niveau. Enthousiasme giert door ons lijf, maar we beginnen niet met plannen zonder eerst goed na te denken over de wensen en noden van elk bedrijf. Daardoor ontmoeten zaakvoerders en eigenaars steeds de gepaste contactpersoon tijdens een aangenaam gesprek.

LOBBYING ROCK-’N’-ROLL

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be