Voor wie?

Een samenwerking met Humanz staat voor ambitie, vertrouwen en engagement op het hoogste niveau. Enthousiasme giert door ons lijf, maar we beginnen niet met plannen zonder eerst goed na te denken over de wensen en noden van elk bedrijf. Daardoor ontmoeten zaakvoerders en eigenaars steeds de gepaste contactpersoon tijdens een aangenaam gesprek.

Maak een afspraak
VOOR WIE?

Een integere, proactieve en professionele aanpak

We zijn attent voor de wensen van de arbeidsmarkt en stellen onze werkwijze steeds bij. Maar we trekken en sleuren ook aan een idee als we het écht goed vinden. Alleen zo bereiken we duurzame partnerships. Dankzij onze integere, proactieve en professionele aanpak trekken én behouden we de aandacht van bedrijfsleiders.

Ontdek onze werkwijze

Zoektocht naar
dé ideale connectie

Humanz botst regelmatig op bedrijfsleiders die het punt bereiken waarop ze hun bedrijf willen overdragen aan de volgende generatie. Maar wat als er geen klinkklare opvolging is? Of wat met bedrijfsleiders die het idee om hun bedrijf te verkopen nog niet verkondigden in de markt? Humanz houdt z’n ogen open in de zoektocht naar dé ideale connectie én beheert de juiste contacten voor een pasklaar financieel advies.

 

We leggen steeds de focus op bedrijfsleiders, eigenaars en directeurs met +50 FTE’s

We leggen steeds de focus op bedrijfsleiders en eigenaars. Dat lees je goed. Wij zijn doeners, snelschakelaars, praters en doelgerichte neuroten. Lees: we zijn op ons best in een vergadering met snelle beslissingsnemers. Bedrijfsleiders en eigenaars van (middel)grote KMO’s en multinationals met tenminste 50 werknemers passen perfect in dit plaatje.

Engagement is het resultaat van alleen maar positieve ervaringen. Een duurzame samenwerking is dus enkel mogelijk dankzij een strategisch overleg tussen gelijkgestemde ondernemers. Humanz is net uniek in z’n drive om de juiste zakelijke introducties te verwezenlijken.

Strategische ontwikkeling

Humanz, jouw linkerhand

Humanz profileert zichzelf als de linkerhand van de zaakvoerder. Soms duiken er professionele muren op waartegen zowel een manager als diens planmatig en organisatorisch sterke rechterhand aanlopen. Ervaar je zo’n muur waar je maar niet overheen klimt? Schakel dan Humanz in als je linkerhand om obstakels te overwinnen en snel te schakelen bij problemen of opportuniteiten.

Humanz to Humanz.
Van mens tot mens.

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be