Wij staan voor een dik pak ervaring die ondernemers – groot of klein – helpt excelleren.

Als ervaren lobbyist en gespecialiseerde business developer koppelen we onze klanten zéér gericht aan belangrijke niet-klanten of interessante prospects op ’t hoogste niveau. We banen ons een weg tussen de meest diverse netwerken en spelen het perfecte klankbord van bedrijfsleiders. Elk goed verhaal verdient ’t beste, onder de vorm van ons Humanz-event.

Maak een afspraak
Over Humanz

Geboren om opportuniteiten van ondernemers mee na te jagen.

Door ons netwerk continu te verbeteren en uit te breiden vinden we beter en sneller ingang bij de bedrijfsleiders van de onalledaagse bedrijven. We zijn geboren om de opportuniteiten van ondernemers mee na te jagen. Onze aanpak, gebundeld met een eigenzinnige dosis rock ’n roll, geeft deze bedrijfsrelaties dus mee vorm. Je leest het goed – we verwezenlijken serieuze zaken zonder zelf al té serieus door het leven te gaan.

Ontdek onze werkwijze

Proef ons hoog gehalte aan rock'n roll

Er bestaan meer dan 1000 manieren om Humanz uit te dagen. Maar we gaan er écht prat op dat je tijdens elk event flink proeft van het hoge rock ’n roll gehalte: of dat event nu doorgaat in een sterrenrestaurant of in een bruin café in Bommerskonten.

Wij amuseren ons in alles wat we doen

Het is onze missie om ons gewoon te amuseren in alles wat we doen. We houden daarbij van kwalitatief werk en hebben vertrouwen in onze ambities. Bedrijfsleiders die goesting hebben om onze toegevoegde waarde te ontdekken door een Humanz-event bij te wonen.

Daar doen we ’t voor.

Enter Humanz

Over zaakvoerder Mathias

Ruim 10 jaar geleden ontdekte zaakvoerder Mathias dat hij een neus heeft voor business development & lobby. Als werknemer bij een netwerkorganisatie bouwde hij een dik pak ervaring op en zag hij dat ondernemers – groot of klein – uit de meest diverse sectoren verdwaalden op té omvangrijke events. De exclusiviteit ging verloren, net zoals het accent op onderwerpen die aansloten bij de noden en behoeften van bedrijfsleiders binnen specifieke markten of sectoren.

Enter Humanz.

Humanz to Humanz.
Van mens tot mens.

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be