Herentals

Construction Club 1.0 Bistro Julienne

We organiseren jaarlijks zo’n 10 industry clubs en Construction Clubs, waarbij zeven strategische partners samen tafelen tijdens een ontspannen etentje. Onze Industry Clubs concentreren zich op bedrijfsleiders uit de chemische, voeding-, productie- en logistieke industrie terwijl we voor onze Construction Clubs voornamelijk bedrijfsleiders uit de bouwsector uitnodigen. Deze interprovinciale ontmoetingen geeft de fine fleur van bedrijfsleiders de mogelijkheid om hun doelstellingen te bespreken.

We waren te gast bij Villa Licata in Bolderberg. Een nieuwe kroon op hun werk en met meer dan 250.000 flessen is deze Italiaanse kwaliteit wijnhandelaar marktleider in België. Dé ideale gelegenheid voor een stevige portie business development op ’t hoogste niveau!

HUMANZ EVENTS

14/09

2023

EVENTS

Humanz-events

Een Humanz-event vormt de gelegenheid voor zaakvoerders en eigenaars om nieuwe industrieën te ontdekken, ervaringen uit te wisselen en gevarieerde invalshoeken te verkennen. Ook diepgaande gesprekken over de bedrijfscultuur gaan we tijdens een Humanz-event niet uit de weg. Maar dankzij de spontane sfeer van een Humanz-event praten we ook over het weer of de ultieme vakantiebestemming. Humanz weet gewoon waar de lamp brandt.

MEER OVER ONZE EVENTS

CONTACT

Drop us a line, want we gaan graag met je in gesprek. Humanz heeft veel doelgerichte antwoorden.
    Info

    +32 473 12 37 95
    info@humanz.be